Logo Cattery Dioniek

 

 

IMG 20180823 WA0002

Hallo, wij zijn Saskia en Ruben. Samen met onze 2 kinderen, Niek en Dion en onze Duitse Herder Kyra, wonen we in Meppel.

We wilden graag ons gezin uitbreiden met een raskat en al gauw kwamen we terecht bij het ras Maine Coon. Na wat speurwerk en surfen op internet kwamen we terecht bij een Maine Coon Cattery in Brabant. Hier werden we pas echt enthousiast, wat een schitterend karakter. Ons oog viel op Maine Coon poes 'Sunny Day Free' en zij is dan ook sinds mei 2009 aan ons gezin toegevoegd.

Dit ging werkelijk zo goed dat we al gauw besloten om er nog één bij te nemen en dat is onze Maine Coon poes 'Beautiful Child Free' geworden.

We hebben Sunny en Beautiful genomen voor de fok en zijn zelf een Cattery begonnen. Onze catterynaam is ontstaan door het samenvoegen van de namen van onze kinderen (Dion en Niek). Zo kwamen we op Dioniek. In de zomer van 2010 hebben we ons eerste nestje kittens kunnen krijgen. Nu zijn we alweer enkele jaren verder en hebben af en toe een nestje. Op deze site zullen we jullie hiervan zeker op de hoogte houden.